Soluții avantajoase: Plata în rate

Pas cu pas până la realizarea planului stabilit

Acordarea unui plan de plată în rate convenabil împreună cu clientul, ajutată de experiența noastră, asigură un rezultat optim pentru procesul de colectare, cu scopul esențial de a preveni posibilele neplăți, o consecință a monitorizării necorespunzătoare.

Recuperarea clienților rău-platnici

Recuperarea unui client pierdut? Este posibilă!

Procesul este dedicat recuperării clienților care sunt în faza de reziliere a contractului sau de suspendare a acestuia pentru neplată. O acțiune rapidă și bine definită poate asigura mai mult decât recuperarea parțială a sumelor neachitate de către clientul cu un risc mare de abandon, evitând astfel riscul de a se recurge la activitatea de recuperare a creditelor.

 

Inbound & Outbound

La dispoziția clienților tăi

Acest proces presupune o activitate prin intermediul mai multor canale, efectuat de operatori specializați în domeniul creditelor și a debitorilor. Este vizată obținerea plății, dar și gestionarea oricăror contestații care nu permit plata instantanee.

Serviciul include prezentarea și alegerea metodei de plată adaptată nevoilor clienților, precum și orice migrare de la un tip de plată la altul, de exemplu de la cardul de credit la debitul direct.

Gestionarea dovezilor de plată

Verificarea promptă a unei plăți poate face diferența

O echipă dedicată monitorizează și înregistrează cu atenție, într-o manieră promptă, rapidă și precisă, dovezile plăților transmise de clienți, mărind în mod semnificativ nivelul de eficiență managerială și satisfacția clientului și a dumneavoastră.