Credit Check

Serviciul de prevenire prin care ne distingem de ceilalti
Printre principalele servicii dedicate prevenirii riscului, Credit Check vă permite să verificați în timp real, atât pentru clienții rezidențiali, cât şi pentru cei business şi microbusiness, gradul de solvabilitate.
Puteți decide apoi dacă doriți să cumparați un potențial client şi, în caz de risc, puteți cere garanții.
Elliot a construit un serviciu de Credit Check, datorită unei majore experiențe istorice asupra comportamentului rău-platnicilor.

Iban Check

A verifica IBANUL clienților tăi nu a fost niciodată atât de usor şi rapid 

A stimula propri clienți ȋn a alege ca metodă de plată DD/ SDD presupunâd ca acest lucru va garanta certitudinea incasărilor, fără verificarea ȋn prealabil a fiabilității, nu numai anulează beneficiile, ci poate pune în pericol grav rezultatul final.
Activitatea de Iban Check prevede o verificare în timp real a calității IBAN-ului furnizat, stabilind ca obiectiv principal prevenirea blocurilor la cererea de activare a debitului direct prin controale atât de atribuire formală cât şi de cesiuni şi a datele cu caracter personal în legătură cu noul utilizator.
Serviciul de Iban Check iți spune lucruri ce alții nu sunt ȋn grad să spună. Descoperă oferta noastra online

Normalizare adrese

Importanța de a avea o adresă corectă
Elliot este în măsură de a verifica validitatea adreselor Clienților dumneavoastră, corectându-le atunci când este necesar, și garantând o siguranță majoră în livrarea facturilor sau documentelor pe care le-ați trimis sau trebuie incă să le trimiteți.
Serviciul prevede o activitate de standardizare atât de tip masiv cât şi ȋn timp real, prin intervenția unei echipe specializate și mereu la curent cu standardele actuale.

Verificare si Cautare Numere

Mereu ȋn contact cu clienţii tăi

A mării disponibilitatea telefonică a clienţilor tăi este vitală pentru a putea evita riscul de insolvabilitate care ar putea deveni greu de gestionat deci rezolvabil in viitor.

Serviciul prevede o cercetare atât masivă cât şi la timp a corectitudinii numerelor de telefon a clienților tăi și complectarea numerelor lipsă și / sau incomplete; printr-o examinare atentă de către o echipă dedicată. Este de fapt posibil validarea și verificarea unui număr de telefon, sau pur și simplu furnizarea părtii lipsă.