Credit Check

Serviciul de prevenire care ne distinge

Dintre serviciile principale dedicate prevenirii riscului face parte Credit Check. Acesta vă permite să verificaţi în timp real gradul de solvabilitate, atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi companiile şi intreprinderile mici şi mijlocii.

Astfel, puteţi decide dacă doriţi să achiziţionaţi un potenţial client şi, în caz de risc, puteţi cere o garanţie.

Elliot a construit un serviciu de Credit Check unic, fiind rezultatul unei vaste experienţe şi a analizei comportamentului rău-platnicilor.

Iban Check

Verificarea IBAN-ului clienţilor tăi nu a fost niciodată atât de rapidă şi de uşoară

Stimularea clienţilor în a alege ca metodă de plată DD (Direct Debit) / SDD (Sepa Direct Debit) presupunând că acest lucru va garanta plăţile, fără a verifica în prealabil codul IBAN furnizat, nu numai că anulează beneficiile, ci poate pune în pericol rezultatul final.

Serviciul IBAN Check oferă o verificare în timp real al calităţii IBAN-ului furnizat, având ca obiectiv prevenirea blocării plății la cererea de activare a debitului direct, prin controale formale şi de atribuire, efectuând o verificare a datelor personale legate de noul client.

Serviciul IBAN Check îţi spune lucruri pe care nu le poţi afla din alte surse. Descoperă oferta noastră online.

Verificarea şi validarea adreselor

Importanţa de a avea o adresă corectă

Elliot poate verifica şi valida adresele clienţilor dumneavoastră, corectându-le şi actualizându-le atunci când este necesar. Astfel, este garantată o siguranţă majoră în livrarea facturilor sau documentelor trimise sau în curs de trimitere.

Serviciul oferă o activitate de verificare şi validare atât de tip masiv, cât şi individual, prin intervenţia unei echipe specializate şi mereu la current cu standardele actuale.

 

Verificarea şi actualizarea numerelor de telefon

Mereu în contact cu clienţii tăi

Creşterea disponibilităţii telefonice a clienţilor dumneavoastră este vitală pentru a putea evita riscul de insolvabilitate care ar putea deveni dificil de gestionat în viitor.

Serviciul oferă o verificare şi actualizare atât de tip masiv, cât şi individual, îmbogăţind baza de date în cazul numerelor incomplete, invalide sau inexistente.

Printr-o examinare atentă efectuată de o echipă dedicate este posibilă validarea şi verificarea corectitudinii numerelor de telefon sau furnizarea părţii lipsă.