Grupul Ge.Ri. HDP oferă mai mult decât un loc de muncă: oferă un loc cu posibilităţi de avansare, propunând un schimb de experienţe. Colectivul Ge.Ri. este format din persoane tinere, care zâmbăresc şi sunt entuziasmate de ceea ce fac în viaţa.

Geri HDP oferă angajaţilor săi o formare profesională continuă cu obiectivul de a îmbunătăţi abilităţile de zi cu zi, motivaţia şi responsabilitatea întregului grup. Căutăm persoane open-minded, flexibile, curajoase şi dinamice. Oameni curioşi, oameni care știu să fie în locul potrivit la momentul potrivit, cu capacităţi de a inova, capabili de a se indrăgosti de noutăţi, cu dorință de a colabora, de a organiza. Persoane cu o puternică etică a muncii: dornici de a invăţa, de a persevera, de a respecta angajamentele şi cel mai important de a fi solidari.

 

Cererea noastră rămâne mereu aceaşi: disponibilitate şi dedicare. Căutăm persoane cu care să ne împărtşim misiunea: A trăi provocarile!

Grupul Geri HDP asigură tuturor angajaţilor egalitatea la locul de muncă, fără a descrimina în funcție de sex, handicap, orientare sexuală, convingeri religioase sau politice.

Dacă te identifici cu valorile noastre, asteptăm CV-ul tău.

Candidează pentru joburile disponibile în diferitele locaţii ale Grupului Geri HDP.

Lavora con noi