Grupul Geri HDP oferă mai mult decât un loc de muncă : un loc cu  posibilităţi de a avansa, de a  impărtăşi experienţe. Este format din tineri zâmbăreţi şi entuziasmaţi în ceea ce fac în viaţa. Geri HDP oferă angajaţilor săi o continuă formare profesională cu obiectivul de a îmbunătăţi  abilităţile de zi cu zi, motivaţia şi responsabilitatea întregului grup. Ne aşteptăm să găsim oameni open-mind, flexibili, curajoşi şi dinamici. Oameni curioşi, oameni care stiu să fie in locul potrivit la momentul potrivit, cu capacităţi de a inova , de a colabora, de a organiza ,   capabili de a se indrăgosti de noutăţi.

Persoane cu o puternică etică a muncii: dornici de a invăţa, de a persevera, de a respecta angajamentele şi cel mai important de a fi solidari. 

Cererea noastră rămâne mereu aceaşi : disponibilitate şi dedicare. Căutăm persoane cu care să ne împărtşim misiunea: A trăi provocarile! 
Grupul Geri HDP recunoaşte angajaţilor egalitatea la locul de muncă , fără a descrimina în functie de handicap, orientare sexuală, convingeri religioase sau politice. Dacă te recunoşti în valorile noastre asteptam CV-ul tău. Candidează pentru joburile disponibile în diferitele locaţii ale Grupului Geri HDP.

Lavora con noi


 

To reinforce the company, we are looking for :

 

 

In view of future integration possibilities, we always evaluate with great care the curriculum vitae of youngs, recent graduates and expert profiles interested in joining us.

 

Send your CV at :  HRGestione@gerihdp.it