Egalitate la sanse

 

Mulți o spun, puțini o fac. Noi nu doar credem, ci o şi aplicăm ȋn fiecare zi

 

Grupul GERI HDP a semnat Cartea de Paritate şi Egalitate la locul de Muncă. Divulgată de către Ministerul Muncii Actul formalizează angajamentul dintodeauna a Grupului GERI HDP pentru protecția egalității la șanse, asigurând Diversitate la locul de muncâ indiferent de sex sau

orientare sexuală, politică sau religie a muncitorilor şi a interlocutorilor din Grupul HDP.

Work life balance & Family Friendly Organization
Grupul GERI HDP participă la inițiativele promovate la nivel regional și național pentru a ajuta la concilierea vieții profesionale cu cea de familie.

Lifebility Award

Cum privim tinerii şi viitorul

Din 2010 GERI HDP contribuie la Lifebility Award.
Concursul, organizat de Lions, este destinat tinerilor din întreaga Italie şi in fiecare an premiază proiectele cele mai inovatoare în sfera socială.
Ca sponsor, GERI HDP oferă ca şi premiu un stagiu în cadrul companiei, care în trecut a adus la angajarea a două noi angajate.
Este "modul nostru de a ne angaja în asistența socială. Este "modul nostru de a crede în viitor.

Elliot Soccorso Onlus

Nu ȋi lăsăm singuri ca şi pe câini.

GERI HDP şi societățile grupului se află printre fondatorii şi sustinătorii activi a organizației Elliot Soccorso Onlus - www.elliotsoccorso.org.
Elliot Onlus este o organizație non-profit, constituită în temeiul legislației nr. 266/1991, a cărui scop este solidarietatea socială prin protejarea naturii și a mediului.

Elliot Soccorso Onlus a fost creat in 1 octombrie 2004, din dragostea pentru animale și dorința de a elimina din mintea omului :"Principiul ce se poate folosi pe placul fiecaruia dar nu si pentru viata animalelor ", precum şi eliminarea a oricărui forma de violență și exploatare la adresa lor.

Dar nu numai asta, dorim să facem un principiu "sacru", faptul că animalul este o ființă vie ca omul, într-o relație comună de drepturi și obligații. Acestea și altele, care sunt enumerate în statutul nostru, sunt principiile pe care a fost fondată organizația Onulus.

Elliot Soccorso Onlus sustine de asemnea societatea Save the dogs www.savethedogs.eu   prin participare activa si donatii atat salariale cat si materiale.

Contribuie si tu cu 2% din impozitul pe venit pentru sustinerea si protejarea cainilor din toata Romania- http://www.savethedogs.eu/ro/2-la-suta/