Egalitate de șanse

 

Mulți o afirmă, puțini o aplică. Noi nu doar credem în egalitatea de șanse, ci o aplicăm în fiecare zi!

 

Grupul GERI HDP a semnat Cartea de Paritate şi Egalitate la locul de Muncă promulgată de Ministerul Muncii. Actul formalizează angajamentul pe termen lung al grupului GERI HDP pentru protecția egalității de șanse, garantând diversitatea la locul de muncă fără discriminare sexuală, pe criterii de orientare sexuală, politică și religioasă a angajaților și a persoanelor de contact din grupul HDP.

 

Work life balance & Family Friendly Organization

Grupul GERI HDP participă la inițiativele regionale și naționale de promovare a echilibrului dintre viața profesională și cea personală.

Lifebility Award

Cum vedem tinerii și viitorul

Începând cu anul 2010 GERI HDP contribuie la Lifebility Award.

Concursul, organizat de Lions, este destinat tinerilor din toată Italia și recompensează cele mai inovatoare proiecte din domeniul social în fiecare an.

În calitate de sponsor, GERI HDP oferă ca premiu o experiență de muncă în cadrul companiei noastre. Această oportunitate a condus în trecut, la angajarea a două noi resurse.

Acesta este modul nostru de a manifesta responsabilitatea socială, modul nostru de a crede în viitor!

Elliot Soccorso Onlus

Să nu-i lăsăm singuri

GERI HDP și companiile grupului sprijină activ Elliot Soccorso Onlus.

Elliot Soccorso Onlus este o asociație non-profit, înființată în temeiul Legii 266/1991, care urmărește solidaritatea socială prin protejarea naturii și a mediului.

La 1 octombrie 2004 a luat naștere Elliot Soccorso Onlus, din dragostea față de animale și din dorința de a elimina principiul de a face orice pentru propria plăcere cu viața animalelor, din punctul de vedere al omului. În plus asociația duce o luptă asiduă pentru eliminarea oricărei forme de violență și exploatare a animalelor.

De asemenea, dorim să transmitem faptul că animalele sunt ființe vii la fel ca omul, în relații comune de drepturi și îndatoriri, acest principiu devenind sacru. Valorile enumerate, împreună cu celelalte valori și principii prezente în statutul nostru sunt baza Elliot Soccorso Onlus.

Elliot Soccorso Onlus sustine de asemnea societatea Save the dogs prin participare activa si donatii atat salariale cat si materiale.

Contribuie si tu cu 2% din impozitul pe venit pentru sustinerea si protejarea cainilor din toata Romania- Click aici