Structura noastra

 La baza unui succes există ȋntodeauna o structură calificată. Ca si a noastră.

Structura de guvernanță corporativă exprimă normele și procesele prin care deciziile sunt luate într-o companie. Aceasta oferă, de asemenea structura prin care se stabilesc obiectivele companiei, precum și mijloacele de realizare și măsurare a rezultatelor.

Mai general, Governance cuprinde reguli, relații, sisteme și procese de afaceri, prin care autoritatea societății este exercitată și controlată. Printre reguli reintră legile tări și politicile corporative interne. Relațiile includ acele părti implicate în societate, cum ar fi proprietari, manageri , administratori, procuratori, primari, autoritățile de reglementare precum şi operatori şi societatea in sens larg.

Organizzazione GERI HDP

Procesele și sistemele au de-a face cu mecanismele de delegare a autorități, cu măsurarea  performanței, cu securitatea , raportarea și contabilitatea.

Structura de decizie a Grupului Geri HDP asigură respectarea priorităților de afaceri ale organizațieipentru toți stakeholder, și în conformitate cu legile țării și a politicii corporative.