Elliot - A ta Customer Experience

Lăsați puterile companiei dumneavoastră să se concentreze pe Inima Businessului

Obținerea rezultatelor într-o societate trece printr-o gestionare atentă a clienților săi. Elliot propune o gamă de Business Processing Outsourcing care integrează consultanță, soluții și structuri pentru a oferi clienților o activitate completă de proiectare, automatizare și externalizare a proceselor  strâns legate de zonele de Customer Care & Billing, cu accent pe Prevenirea Riscurilor.

Totul pentru a optimiza

Componentele ofertei Elliot reprezintă soluții multiple de Management Clienți, Back Office & Billing Process dezvoltate cu un model finalizat colectării.
Obiectivul Elliot este de a furniza mereu servicii inovative Clientului , pentru ca acesta să fie mereu "multumit" dar, si de asemenea, un plătitor bun!

 
 

 

 

10 ani de experientă
175 de proiecte realizate
7.690.000 dosare gestionate

GeRi - lumea Colectarilor de creante

Da Credit Debitului tău 

Companiile care au neglijat redarea riguroasă a sistemului de control a creanțelor pentru a lor clienți, au fost nevoiți  să organizeze sau să consolideze structurile interne dedicate recuperării creditelor, cu anumite costuri și rezultate incerte. Ce alternative există?

A utiliza, în conformitate cu cele mai moderne si pe scară largă procesari a creditului, soluții de outsourcing care pot garanta eficienta intervenției multumită disponibilității imediate a competențelor de specialitate.

Şi aici intervine Ge.Ri.

Capabili  de a va oferi un  sistem integrat de servicii pentru a satisface nevoile mediului de afaceri într-un mod personalizat, Ge.Ri.este un instrument modern pentru: 

- Prevenirea realizării debitului
- Reducerea timpului de intervenție
- Eliminarea pierderilor de credit
- Limitarea costurilor
- A Elibera resurse interne pentru a se dedica businessului 

 

20 ani de experientă

13.600.000 de dosare
9.900.000.000 de Euro incredințați
1.250.000.000 de Euro recuperati