Povestea noastra

GERI HDP, de peste douăzeci de ani alaturi de Creditul tău 

Grupul nostru, datorită competențelor complementare a societăților ce o compun, este în măsură să ofere servicii la 360 ° pe zonele individuale care alcătuiesc ciclurile de conducere  End to End a clienților săi, pornind de la achiziționarea lor, până la gestionarea oricăror insolvențe , asistând pe tot parcursul relației de aprovizionare.

GERI HDP este cel mai bun partner pentru a te asista ȋn Procesele de Business si Gestionarea Creditului completând afacerea ta

 

Customer Care & Billing                        Credit Management                        Risk Management

 

 

GERI HDP Holding di Participazione  pune la dispoziția ta societăți cu mulți ani de experiență în domeniul serviciilor pentru companii.


1994
- De la idea de profesioniști cu experiență în managementul și protecția creditului, pe 17 ianuarie a fost creata Ge.Ri. Gestione Rischi.


2003
- Odată cu apariția noilor cerințe ale pieței, in contextul  Managementului Integrat a activităților de Risk Manangement  şi Costumer Operation, a fost fondată Elliot


2007
- În vederea diversificării domeniilor de afaceri, sa creat Molino D'Isella, dedicat managementului de evenimente, Educație și Hospitality

 

2011 - Se înfiinteaza Aqqua cu scopul de a ragrupa patrimoniul imobiliar a Grupului şi pentru a gestiona operațiuni de achiziții si de locații a unitățiilor imobiliare

GERI HDP in Europa

Ne-am dorit să exportam calitatea și stilul nostru.

GERI HDP este printre puținele în măsură să asigure aceleaşi logici de funcționare și standarde de calitate,de ani de zile exprimate în Italia, şi în Europa.

Experiența ne-a făcut încrezători în capacitățile noastre de a reface în străinătate drumuri ce au condus la succes în Italia, confruntând provocările piețelor locale.


Din 2013, Grupul este prezent în Franța și, mai recent, în Marea Britanie, Germania și România cu proprile birouri in străinătate.

Videoclipul companiei noastre

Peste douăzeci de ani de experiență relatati în videoclipul nostru

Peste douăzeci de ani de experiență și activități, prezentati într-un videoclip al companiei , care povesteste totul despre noi.

7 firme de avocatura afiliate, numeroase birouri în Italia dar si birouri în Franța, România, Marea Britanie, Germania și Spania. Uite de ce, GERI HDP este un aliat solid și cu o experiență mare pentru afacerea ta. Peste 50% dintre clienții noștri sunt companii mari. Serviciile noastre acoperă întregul proces de management al clienților: de la achizitie la emiterea facturii, precum și gestionarea eventualelor facturi restante, valorile implicite de plata și apoi comunicarea oricarei suspendari sau întreruperi a serviciilor și rezilierea contractului din cauza neplății.

 

Urmareste videoclipul pentru a afla mai multe.

Infrastructura, Tehnologie , Staff

 Structurați pentru a fi mereu in pas cu noile tendințe

Birourile noastre in Italia şi ȋn străinatate:
Milano, Roman, Torino, Cagliari, 
Lion, 
London, Munchen şi Cluj.

8 Birouri operative
600 operatori
550 Work Stations
7 Birouri legale convenționate
Centru de Congrese și Meeting 

Structura tehnologică:

Infrastructură tehnologică redundant scalabilă

Rețea voce-date integrate de mare capacitate

Centru dezvoltare software intern

Conexiune fibră optică în sediu

Sistem de securitate Disaster Recovery


Investiții în tehnologie:

Platforma CRM proprietarul CresoNT®

Sistem integrat CTI Avaya

Platforma de Payment Gateway

Sistem de archiviare optic