Povestea noastră

GERI HDP: recuperarea creditelor şi managementul riscurilor - de peste douăzeci de ani alături de tine

Grupul GERI este capabil să furnizeze servicii complete în domeniile individuale care alcătuiesc ciclurile de management End to End ale clienților săi, datorită competențelor complementare ale companiilor din grup. Clientul este asistat pe durata întregii relaţii de furnizare de servicii, din momentul achiziţionării sale până la gestionarea înregistrării plăților restante.

 

GERI HDP este cel mai bun partener de afaceri oferind asistenţă în  Procesele de Business si Gestiune a Creditelor, devenind complementar afacerilor clienţilor săi.

 

Customer Care & Billing                        Credit Management                        Risk Management

 

 

GERI HDP pune la dispoziţia dumneavoastră serviciile unor companii cu o vastă experienţă în domeniul serviciilor business.


1994
- Ge.Ri. Gestione Rischi (Gestionarea Riscurilor) a fost creată în data de 17 ianuarie, pornind de la o idee a profesioniștilor cu experiență în domeniul managementului și a protejării creditelor.


2003
- Elliot a fost înființată în urma apariției noilor nevoi ale pieței, în domeniul Managementului Integrat a gestionării riscului și a clienților.


2007
- Molino D'Isella, a fost creată pentru managementul evenimentelor, educaţiei și ospitalității, în vederea diversificării domeniilor de activitate.

 

2011 - Este creată Aqqua cu scopul de a administra patrimoniul imobiliar al grupului și de a gestiona operațiunile de cumpărare și de închiriere a proprietăţilor GERI HDP.

GERI HDP în Europa

Am dorit să exportăm calitatea şi stilul nostru. Din nou.

GERI HDP este una dintre puținele societăţi capabile să asigure logici operaționale și standarde de calitate la fel de eficiente de ani de zile, atât în Italia cât şi în Europa.

 

Experienţa ne-a dat încredere în capacităţile noastre şi ne-a permis sa urmăm pe plan internaţional aceleaşi strategii care ne-au condus spre succes în Italia, făcând faţă provocărilor pieţelor locale.

 

Astfel, din anul 2013, Grupul GERI este prezent în Franţa şi recent în România, Anglia, Germania şi Spania cu propriile filiale.

Prezentare video a companiei

Peste douăzeci de ani de experiență prezentați în videoclipul nostru

Peste douăzeci de ani de activitate şi experienţă prezentaţi într-un videoclip de circa trei minute care relatează totul despre noi.

 

Şapte firme de avocatură afiliate, mai multe sedii în Italia, filiale în Franța, România, Anglia, Germania și Spania. De aceea, GERI HDP este un aliat solid, cu o experiență extraordinară pentru afacerea dumneavoastră. Peste 50% dintre clienții noștri sunt companii mari.

 

Serviciile noastre acoperă întregul proces de gestionare a clienților: de la achiziționarea acestora, emiterea şi livrarea facturilor, gestionarea eventualelor facturi restante, comunicarea oricărei suspendări a serviciului și până la rezilierea contractului din cauza neplăţii.

 

Vizionaţi videoclipul pentru a afla mai multe.

Structură, Tehnologie, Staff

 Structuraţi pentru a fi mereu actualizaţi

Sediile noastre in Italia şi ȋn străinatate:
Milano, Roma, Torino, Cagliari, Lyon, Londra, München, Madrid şi Cluj – Napoca.9 Sedii operative
600 operatori
550 Work Stations
7 Firme de avocatură afiliate
Centru de Congrese și Întâlniri 

Structura tehnologică:

Infrastructură tehnologică accesibilă şi rezistentă scalabilă

Reţea integrată voce-date de mare capacitate

Centru pentru dezvoltare software intern

Conexiune bazată pe fibră optică în sedii

Sistem de securitate Disaster Recovery


Investiții în tehnologie:

Proprietar platforma CRM, CRESO NT

Sistem CTI Avaya Integrat

Platforma de plată Gateway

Sistem de arhivare optică a documentelor